Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Andi Nyaraló

Horgászoknak, hatalmas stégekkel az intenzíven telepített kákafokon

frissitve: nov.17

Békésszentandráson, mások által zavartalan környezetben, a Kákafoki holtágon tavasztól etetett, horgászatra pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas nyaraló kiadó. Tavasszal május 01-ig úszómedence használat nélkül horgászhat. A főidényben már működik az úszómedence és más szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek. Csónakkal, kajakkal felszerelt nyaraló.

A két nagy alatt kövezés van, ezért rengeteg növendékhal található a stégek körül és így sok a ragadozó is. A stégek előtt egy fedett pavilon található. Szemben nádfal van és nem horgászik ott senki. Tavasztól folyamatosan etetett horgászhely. Összesen 2 szoba van. Konyha, hűtő, mikro, hűtő-fűtő légkondicionáló, 100 csatornás kábel TV, WIFI, fürdő, WC. A főzéshez minden felszerelés adott. A bográcsozáshoz van és nyársak, a szalonnasütéshez.

Csónak, biztonságos túrakajak, ping-pong asztal, kerékpárok, gyerek játszótér, mini focipálya várja még a vendégeinket, a horgászás mellett. Háziállat hozható ingyen, mert ők is családtagok. A horgász nyaraló egy kulturált, a kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház. (MA20017617)

 Árak és kedvezmények 
Főszezon: máj.01-okt.04, medencével: 54.000,-Ft/éj
Elő- és utószezon: márciustól, okt.05-től : 40.000,-Ft/éj

Háziállat ingyenesen hozható.
A légkondicionáló hűtő-fűtő benne van az árban.
Bográcsozáshoz a fát biztosítjuk.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 20/3686306