Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Andi Nyaralóház

kiemelt

Körös-parton 2 stéggel, úszómedencével ház, csónakkal, kajakkal, kiadó

frissitve: júl.26

Békésszentandráson, a Kákafoki holtágon 2 kettő nagy stéggel, úszómedencével újépítésű nyaraló kiadó. Szemben a nádasnál nem horgászik senki. Zavartalan környezetben horgászhat pihenhet és kikapcsolódhat a családdal, baráti társasággal. Május 01-től működik az úszómedence. A házikedvenc családtag, ingyen hozható.

Csónakkal, kajakkal, ping-pong asztallal, mini focipályával, fedett kocsibeállóval, -vel, hűtő-fűtő légkondicionálóval, 100 csatornás kábel Tv-vel és teljesen felszerelt konyha, kulturált eszközökkel, edényekkel, tányérokkal rendelkező nyaraló.

A házikedvenc családtag, ingyen hozható. A 2 kettő nagy alatt kövezés van, emiatt rengeteg növendékhal található a stégeknél és ezért sok a ragadozó is. A stégek előtt világító kandelláberek vannak és egy fedett pavilon található, ahol szintén van világítás. A bográcsozáshoz épített bográcsozó, található és nyársak, a szalonnasütéshez. Kulturált, kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház.

A környéken pizzéria, éttermek, viziszínház, állatkert, kisállat simogatóval, arborétum, fagyizók, kávézók találhatók. Egy igazi túrista paradicsom épült ki, a környéken, nálunk mégis csend van és nyugalom. Euróval is lehet fizetni, hogy ne kelljen ide-oda váltogatni. (MA20017617)

 Árak és kedvezmények 
Főszezonban (máj.01-okt.04) medencével: 65.000,-Ft/éj./ház

Utószezonban és előszezonban medence nélkül: 50.000,-Ft/éj.
Húsvéti foglalás, április 7-10 65.000,-Ft/éj/ház

A légkondicionáló (hűtő-fűtő) használata az árban benne van és a bográcsozáshoz a fa is. A házikedvenc ingyen hozható.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 20/3686306