Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Horgász Nyaraló

Horgász Nyaraló – Pihenés és horgászat Gyomaendrődön

frissitve: jún.01

A nyaraló és környéke idén is fejlesztéseken ment át, például 2 új hálószoba került kialakításra, így még komfortosabb lesz a pihenés. 


A nyaraló és a holtág vége közötti 140 méteres szakaszon szintén egyetlen épület, stég sincs. A vízellátás fúrt kútról történik, ami fürdésre tökéletesen alkalmas, de eddig nincs ivóvíz minősítése, így palackozott vizet mindenképpen hozzanak magukkal. A kútvíz bevizsgálása folyamatban van. A holtág vízének minősége kiváló. Melegebb időben lehet fürdeni a kerti medencében, ami kb 80 cm mély, így gyerekeknek is megfelelő, de felnőttek is tudnak hűsölni benne. Van egy 5 méter átmérőjű trambulin a gyerekek vagy akár a felnőttek szórakoztatására. Pingpongasztal, csocsóasztal is biztosított a vendégek részére. Az alsó szint klimatizált. Igény szerint ez a felső szinten is ki lesz alakítva.

A környezet ideális pihenésre is, hiszen csendes környéken van, szomszédok aligha zavarják meg a pihenést és a szemben lévő partszakasz is csendes szokott lenni. Teljes mértékben természetközeli, szinte háborítatlan a környezet. A telekhez 37 méter széles náddal, fűzfával borított, kiválóan horgászható vízpart tartozik. A csónak használata ingyenes, de abból horgászni nem szabad. Megközelítés kavicsos úton vagy földúton a töltésen vagy avval párhuzamosan. A földutat hamarosan felváltja egy kavicsos út a töltéssel párhuzamosan, a rövidebb útvonalon is, de addig is biztosított a területre való kijutás esős időben is egy hosszabb, szórt útvonalon. A közelben található egy szabad strand, étterem, élelmiszerbolt kb 2 km-es távolságra. Kiváló termálfürdő 6-7 km távolságra van. Az élő Körös szintén nagyon közel van, 500 méterre az épülettől. A magas gáttal védett természeti értékekben gazdag árterület csak 150 méterre található. (MA19005143)

 Árak és kedvezmények 
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: március 1. - október 15.
Díjmentes korai érkezés 11:00 órától, díjmentes késői távozás 16:00 óráig, welcome drink (alkoholos ital), welcome drink (üdítő, asványvíz, ...), ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes kerékpárhasználat, ingyenes konditerem használat, képeslap, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 9 férőhely
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 350 ,-Ft/fő/éj