Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Mucha Nyaralók

kiemelt

Körös-parti kényelmes 4-7 fős kutyabarát vízparti nyaralók

frissitve: júl.13

Békésszentandráson Körös parti, közvetlen vízparti szállások, 4 különálló nyaraló kiadó a Kákafoki és a Siratói vízterületen. Szabadon használható csónak és stég.

Minden nyaralóhoz saját partszakasz tartozik, ami alkalmas horgászáshoz, fürdéshez. A stégről lépcső lejáró van a vízbe való kényelmes bejutáshoz. Egy időpontban csak egy családnak, vagy baráti társaságnak van ki adva. Pihenését, nyaralását idegenek nem zavarják.

Önellátásra jól felszerelt konyha, főzéshez edényzet, kávéfőző, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő minden amire szüksége lehet egy hosszabb itt tartózkodáshoz.

Minden szálláshoz tartozik egy kényelmes nagy vízre néző terasz ahol gyönyörködhet a víz szépségében. Parkolás zárt udvarban ami a szálláshoz tartozik. Harcsási nyaralóban a garázs is igénybe vehető díjmentesen. A család azon tagjainak akik nem szeretnének horgászni sok kirándulási, túrázási lehetőség van.

Minden szálláson elfogadott a szép kártyás fizetés. Kérjen részletes árajánlatot elérhetőségem valamelyikén. (MA19009664)

 Árak és kedvezmények 
Aktuális akciónk:
elő, - és utószezonban max. 4 főnek, 6 éjre: 150 000,-Ft
Háziállat: 2000,-Ft/db/éj.
Kérje pontos ajánlatunkat gyorsan válaszolunk.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 500 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 30/3669608