Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Sakura Vendégház

Körösparti Sakura Vendégház Békésszentandrás

frissitve: febr.03
5000 Ft /fő/éjtől

A Sakura Vendégház Békésszentandráson egy közvetlen családi nyaraló, a Füzeskerti üdülősor 11 szám alatt található. Gyalogosan megközelíthető étterem, söröző, teniszpálya.

A vendégház maximum 5 +1 személy részére biztosítja a kikapcsolódást. Az alsó szinten nappali, konyha étkezővel és fürdőszoba. A konyha mikrohullámú sütővel, Szarvasi kávéfőzővel, gáztűzhellyel, fagyasztós hűtőszekrénnyel felszerelt. Az emeleten két szoba található, az egyikben két egyszemélyes ágy, a másikban ami nyitott, egy kétszemélyes és egy egyszemélyes ágy található. A hatodik vendégnek összecsukható vendégágyat tudunk biztosítani. A szállás vízellátása vezetékes ivóvízzel történik. Wifi biztosítja a vendégek internet használatát.

A telek részén kerti pavilon asztallal és székekkel biztosítja a szabadtéri pihenést. Fedett kocsibeálló két autó számára. A parton található, amely az udvartól kerítéssel van leválasztva a gyermekek védelmének érdekében. Elő és utószezonban min. 3 éj foglalható. Főszezonban min. 5 éj foglalható. Házi kedvencet nem tudunk fogadni. Minden vendégünknek biztosítunk egy adag fát, faszenet és alutálcát. (MA21001160)

 Árak és kedvezmények 
5 főnek:
április 1-től: 30 000,-Ft/éj
május 1-31: 32 000,-Ft/éj
június 1-szeptember 5: 50 000,-Ft/éj
szeptember 5-november 15: 32 000,-Ft/éj
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj