Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Szarvas és Bagoly Kalandház

Szarvas és Bagoly Kalandház Szarvas

frissitve: júl.12

Meleg kávét vagy teát szürcsölni reggel a teraszon, miközben a közelben a gólya kelepel?. A gyerekek rohangálnak a hatalmas, fás kertben és ti a napot tervezitek? Arborétumban a tündér megmentése, fürdés a Kákafoki holtágban, vadaspark vagy egy kerékpártúra, esetleg egy százgombócos fagyi valamelyik parádés cukrászdában?

Szarvas kertvárosi részén, közel a vízhez, egy öreg ház új életre kelt. Minden berendezése, elrendezése a ti boldogságotokat, nyugodt pihenéseteket szolgálja. Teljes körűen felszerelt konyha, franciaágyas hálószoba és egy 4 fős 2 emeletes ágyas háló várják a földszintre vendégeiket.

Az emeleten, mely egy régi padlásból lett kialakítva, egy külön hálószoba szintén franciaággyal és egy nappali 2 pótággyal kínálja a pihenés és társasozás lehetőségét. Az épületben mindkét fürdőszoba a földszinten található, zuhanyzóval és wc-vel felszerelve. A ház bútorzatában keverednek a vintage, falusi, praktikus és újhullámos stílusok.

Meleg nyári napokon kifejezetten kellemes hűs szobákban piheghettek. Az emleten két légkondicionáló biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A kertben a legkülönbözőbb fák és cserjék cseperednek. A terasz és a teljes kert elzárt, intim környezetet biztosít, hogy csak magatok legyetek. (MA24093733)

 Árak és kedvezmények 
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj