Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Teleszák Nyaraló

Közvetlen vízparti 6 fős nyaraló a Körös Peresi-holtágán

frissitve: szept.21
4300 Ft /fő/éjtől

Közvetlen vízparti, klimatizált nyaralóház Mezőtúron a Körösök vidékén a Peresi-holtág mellett. A vízparton saját stégről élvezheti a horgászatot, a szemközti oldalon nincsenek nyaralók.

A házban, amely 56 nm, az alsó szinten teljesen felszerelt konyha és nappali egyben, a tetőtérben 1 nagy szoba került kialakításra. Az épület 5 +1 személy elhelyezésére alkalmas. A tetőtérben 2 db 2 személyes és 1 db egyszemélyes ágyon lehet éjszaka kényelmesen aludni, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban 2 személyes kihúzható kanapé teszi kényelmessé a Tv nézést. Internet és nincs. A fürdőben tusoló van. Törülközőt kérjük hozzon magával.

A ház Mezőtúrtól pár kilométerre van, aszfalt és murvás úton közelíthető meg. Az út télen nyáron járható, igaz kicsit gidres-gödrös, de kárpótol érte a nyugalom, a csend és a horgászélmény.

A vizet fúrt kút biztosítja, aminek erős vasas íze miatt célszerű főzéshez, tea és kávé készítéséhez ásványvizet vinni. Nem ivóvíz minőségű. Fürdéshez, fogmosáshoz, mosogatáshoz használható a víz. (MA19012510)

 Árak és kedvezmények 
A ház 4 főig: 25 000,-Ft/éj,
minden további személy +2000,-Ft/fő/éj.

Foglalható éjszaka: június, július, augusztus min. 4, április, május, szeptember és október minimum 3 éjszaka. Bejelentkezés 13-15 óra, ijelentkezés: 10-10: 30 óra között. Amennyiben más időpontot szeretnének az érkezés illetve távozásra, előzetes megbeszélés szükséges.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 200 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 20/3182799