Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Árnyasfűz Nyaraló

A Peresi holt-Körösön közvetlen vízparti nyaraló kiadó

frissitve: nov.17
5000 Ft /fő/éjtől

Teljesen felszerelt, hűtő-fűtő klímával ellátott, részben akadálymentesített közvetlen nyaralóház Mezőtúron, a Körösök vidékén a Peresi-holtág mellett.

A házban, amely 45 nm, az alsó szinten teljesen és nappali egyben, és egy 2 ágyas hálószoba, fürdőszoba, egyben a mellékhelyiséggel található. A fürdőszoba is akadálymentesített, tusoló van benne. Törülközőt kérjük hozzon magával. A tetőtérben 1 szoba került kialakításra, külső feljárattal, külön nagy terasszal. 1 db 2 személyes és 2 db egyszemélyes fekvőhely van elhelyezve, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban 2 személyes kihúzható kanapé teszi kényelmessé a Tv nézést és az alvást. Internet és Wifi nincs. Az épület maximum 8 4 +4 személy elhelyezésére alkalmas. A vizet fúrt kút biztosítja, célszerű főzéshez, ásványvizet vinni. Nem ivóvíz minőségű.

A vízparton saját stégről élvezheti a horgászatot, a szemközti oldalon nincsenek nyaralók. Az udvaron trambulin és pingpong asztal várja a gyermekkel érkezőket, és a játszani kívánó felnőtteket. (MA19012507)

 Árak és kedvezmények 
A ház 4 főig 28 000,-Ft/éj,
minden további személy +3.000,-Ft/fő/éj.
Kisállatokat hozatala csak megbeszélés után, a tulajdonos engedélyével, díja 2.000,-Ft/kisállat/éj

A nyaraló nyitvatartása: április 1- október 31.
Június, július, augusztus hónapokban min. 4 éjre, egyéb időszakban min. 3 éjre foglalható.Bejelentkezés 13-15 óra, a kijelentkezés 10-10: 30 között. Amennyiben más időpontot szeretnének az érkezés illetve távozásra, előzetes megbeszélés szükséges.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 200 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 20/3182799