Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Pedagógus Üdülő és Kemping

Pedagógus Üdülő és Kemping közvetlenül a Holt-Körös partján Szarvason

frissitve: jún.01

Kempingünk Szarvas város határában, az Erzsébet ligetben található, közvetlenül a Holt-Körös partján, Kecskemét felől a 44-es főútról a benzinkútnál jobbra kanyarodva, majd egyenesen haladva a következő lehetőségnél balra helyezkedik el.

13 db 4 személyes, komfortos kis faház áll kedves vendégeink rendelkezésére, melyek zuhanyzóval, mosdóval rendelkeznek. Az 50m-es vízparton saját stégek találhatóak, horgászat, napozás, pihenés céljából. A Holt-Körösben való fürdés kizárólag saját felelősségre történhet. A horgászat területi engedély köteles, mely a városban megvásárolható. Bográcsozási, szalonnasütési, grillezési lehetőség is adott.

Rendezvények, csoportok részére használható egy kb. 50 fő befogadására alkalmas terem és a hozzátartozó 50 m2- es terasz. A közelben több étterem is található (10-15 perc séta), amelyek csoportokat is szívesen látnak menü étkezés céljából. Hideg étkezéshez tudunk biztosítani konyhai eszközöket, hűtőt, az elfogyasztáshoz alkalmas a közösségi terem ill. terasz.

Csáky-kastély 900 m
Mini Magyarország 1.4 km
Szarvasi Vízi Színház 1.6 km
Mittrovszky-kastély 1.7 km (KE20016129)

 Árak és kedvezmények 
Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Kutya ingyenesen bevihető
13 faház, 52 férőhely
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj