Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Rozmaring Vendégház

kiemelt

Kiadó rusztikus jacuzzis vendégház szarvason a Körös közelében

frissitve: máj.27

Egyedi megjelenéssel, modern, mégis hangulatos, rusztikus környezettel, várja vendégeit a Rozmaring Vendégház Szarvason, a Körösök vidékén. Egyidejűleg maximum 5 +2 főt fogadunk.

A Vendégház 2023 tavaszán nyit, teljesen felújítottan, minőségi berendezéssel, farmhouse stílussal. Kettő hálószobát alakítottunk ki vendégeink számára. A nagyobb hálószoba 19m2, 3 személy részére. A másik 13m2, 2 személynek. Konyhánk teljesen gépesített. Rendelkezünk mikrosütővel, fagyasztós hűtőszekrénnyel, sütővel, indukciós főzőlappal, kapszulás kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, mosogatógéppel és mindenféle eszközzel, amire főzés során szükségetek lehet. Klimatizált. Tágas fürdőszobánkban walk-in típusú zuhanyzó került beépítésre. Nappalinkban kapott helyet a pótágyként funkcionáló kanapé és az étkező. Az udvaron nagyméretű, fedett, 2 oldalról szélvédett terasz, 5 személyes jakuzzi, grillező.

Az vendégház előtt biztosítunk parkolót. Tőlünk 500 méterre a Történelmi Magyarország közepe, a millenniumi emlékút és a Holt-Körös van, ahol megmártózhatunk a holtágban is. Horgászhelyet is fellelhetünk. Kérnénk, hogy a bulizni vágyók ne minket válasszanak. Felnőttbarát szálláshely a 12 év feletti vendéget fogadunk. (MA23060208)

 Árak és kedvezmények 
5 főig: 65 000,-Ft/éj.
Minden további fő 5000,-Ft/fő/éj.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 30/3262676