Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Anck-Su-Namun 2

Anck-Su-Namun 2 vízparti horgásznyaraló egész évben

frissitve: jún.11

Nyaralóm Gyomaendrőd festői környezetében van a Bónom-zugi holtágnál. A nyaralómhoz kövesút aszfalt vezet. Teljesen egészében közvetlen vízparti.

A nyaralóm teljesen körbe kerített és a két nyaralóm között 50 méter a távolság. A nyaralóm két szintes. A földszinten van étkezős nappali vízpartra néző terasszal, konyha, zuhanyzós fürdő, WC, és 1 francia ágyas szoba szintén vízpartra néző. A földszinti nappaliban lévő sarokülő kihúzhatós. Emeleten 2 szoba, ebből 1 vízpartra néző. Távirányításos elektromos bejárati kapu van. Fedett autó beálló 2 autónak, de több autó is kényelmesen elfér a területen. Maximális fekvő férőhely 9 fő, de sátorozási lehetőség is van. A nyaralóm francia ágyakkal, egyszemélyes ágyakkal.

Csónakázási lehetőség is van. Fürdési lehetőség. Hatalmas nagy betonstég van időjárástól fedett. Horgászni akár egyszerre 3-4 ember is tud. Nyársalási, főzési, sütési, grillezés, bográcsozási lehetőség. Teljesen felszerelt a nyaraló, evő eszközök, bogrács, tűzifa, inverteres klíma, elektromos kerámia lapos tűzhely, kombinált digitális hűtő, mikrosütő, elektromos kávé főző, ágynemű, LCD tv. Nyaralóim egész évben elérhetőek, bérelhetőek (MA21002472)

 Árak és kedvezmények 
25.000,-Ft/ház/éj
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 0 ,-Ft/fő/éj