Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Andi Nyaralóház

kiemelt

Körös-parton 2 stéggel, úszómedencével ház, csónakkal, kajakkal, kiadó

frissitve: jún.01

Békésszentandráson, a Kákafoki holtágon, kutya barát, 2 kettő nagy stéggel, úszómedencével, új építésű nyaraló kiadó. 8 fő + 1-2 fő számára megfelelő. Szemben a nádasnál nem horgászik senki. Zavartalan környezetben horgászhat pihenhet és kikapcsolódhat a családdal, barátokkal A házikedvenc családtag, ingyen hozható. Csónak, kajak, sup, ping-pong asztal. Fedett kocsibeállóval, WIFI-vel, hűtő-fűtő légkondicionálóval, 100 csatornás kábel Tv-vel és teljesen felszerelt konyhával, kulturált eszközökkel, edényekkel, tányérokkal rendelkező nyaraló, amely 2 apartmanból áll. Csak egyben kiadó.

A 2 kettő nagy stég alatt kövezés van, emiatt rengeteg növendékhal található a stégeknél és ezért sok a ragadozó is. A stégek előtt világító kandelláberek vannak és egy fedett pavilon található, ahol szintén van világítás. A bográcsozáshoz épített bográcsozó, bogrács, tárcsa található és nyársak, a szalonnasütéshez. Kulturált, kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház.

A környéken pizzéria, éttermek, viziszínház, állatkert, kisállat simogatóval, arborétum, fagyizók, kávézók találhatók. Egy igazi túrista paradicsom épült ki, a környéken. Nálunk mégis csend van és nyugalom. (MA20017617)

 Árak és kedvezmények 
A 8+ 1-2 fős nyaraló:
előszezonban máj.17-ig: 60.000,-Ft/éj,
8 fő esetében 7500,-Ft/fő/éj.

Főszezonban: 85.000,-Ft/éj,
jún.15-től, min. 5 éj foglalható.
8 fő esetében 10.600,-Ft/fő/éj.
+ 1-2 fő nem fizet külön.

A légkondicionáló (hűtő-fűtő) használata az árban benne van és a bográcsozáshoz a fa is. Kérje pontos ajánlatunkat e-mailben.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 500 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 20/3686306