Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Andi Nyaralóház

kiemelt

Körös-parton 2 stéggel, úszómedencével ház, csónakkal, kajakkal, kiadó

frissitve: nov.17

Békésszentandráson, a Kákafoki holtágon 2 kettő nagy stéggel, úszómedencével, új építésű nyaraló kiadó.

Szemben a nádasnál nem horgászik senki. Zavartalan környezetben horgászhat pihenhet és kikapcsolódhat a családdal, baráti társasággal. A házikedvenc családtag, ingyen hozható.
Csónakkal, kajakkal, ping-pong asztallal, mini focipályával, fedett kocsibeállóval, WIFI-vel, hűtő-fűtő légkondicionálóval, 100 csatornás kábel Tv-vel és teljesen felszerelt konyhával, kulturált eszközökkel, edényekkel, tányérokkal rendelkező nyaraló.

A házikedvenc családtag, ingyen hozható. A 2 kettő nagy alatt kövezés van, emiatt rengeteg növendékhal található a stégeknél és ezért sok a ragadozó is. A stégek előtt világító kandelláberek vannak és egy fedett pavilon található, ahol szintén van világítás. A bográcsozáshoz épített bográcsozó, bogrács, tárcsa található és nyársak, a szalonnasütéshez. Kulturált, kikapcsolódásra, szórakozásra, pihenésre igazán alkalmas nyaralóház.

A környéken pizzéria, éttermek, viziszínház, állatkert, kisállat simogatóval, arborétum, fagyizók, kávézók találhatók. Egy igazi túrista paradicsom épült ki, a környéken. Nálunk mégis csend van és nyugalom. (MA20017617)

 Árak és kedvezmények 
A 6 fős nyaraló: előszezonban június 5-ig: 45 000,-Ft/éj,
főszezonban szeptember elejéig: 65 000,-Ft/éj.

A légkondicionáló (hűtő-fűtő) használata az árban benne van és a bográcsozáshoz a fa is. Kérje pontos ajánlatunkat e-mailben.
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 500 ,-Ft/fő/éj

Magánhirdetés közvetlen kapcsolat felvétel e-mailben vagy telefonon

+36 20/3686306