Kiadó Körösparti Nyaralók vízparti nyaralók, vendégházak

+ hirdetésfeladás

Nádfedeles Nyaraló

Körös-parti nyaraló (jakuzzi, medence, csónak) egész évben fogalalható

frissitve: máj.19

A nyaraló a szarvasi Arborétum mellett található, csendes, nyugodt környezetben, közvetlen vízparttal a Holt-Körösön, saját stéggel.

A házban megtalálható minden, ami vendégeink kényelmét szolgálja. Az épületben 2 szoba van, egyikben egy franciaágy, a másikban két egyszemélyes heverő található, továbbá egy kihúzható kanapé is vendégeink rendelkezésére áll. A nappali és a konyha egy légtérben helyezkedik el. A konyha jól felszerelt, mikró, hűtőszekrény, gáztűzhely, kávé-, és teafőző is megtalálható. Az étkezésekhez minden alapfelszerelés biztosított. A fürdőszobában tusoló lett kialakítva, illetve egy különálló illemhely.

A vendégház különlegesosít a vízpartra. hangulatáról a borospince gondoskodik. A terasz kilátást bizt Az udvaron elhelyezésre került egy jacuzzi, mely felnőtt vendégeink számára nagyszerű kikapcsolódást nyújt. A gyermekek szórakozását egy , illetve egy garantálja, hintával és csúszdával.

A vízparton található egy , mely napozásra, illetve horgászatra is kiváló. A vízpart közelében került kialakításra a kerti sütögető. A ház 4 oldalról lett körbekerítve, ebbe beletartozik a vízpart is, a kisgyermekek biztonsága érdekében. (EG20018062)

 Árak és kedvezmények 
Előszezon
Január 1, -Május 30. (2 éj minimum)
35 000,-Ft

Főszezon
Június 1, - Szeptember 30. (5éj minimum)
45 000,-Ft

Utószezon
Október 1- December 31.(2 éj minimum)
35 000,-Ft
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva. 
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 500 ,-Ft/fő/éj